Οι γάμοι με προορισμό είναι πολύ δημοφιλείς στην Ελλάδα, ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού όπου οι παραλίες και τα τοπία των νησιών είναι πολύ γοητευτικά. Επιλέξτε έναν όμορφο, μοναδικό προορισμό για την τελετή του γάμου σας – στις αμμώδεις παραλίες στο νησί της Μυκόνου, από ένα βράχο με θέα την μπλέ θάλασσα του Αιγαίου, σε ένα γοητευτικό παρεκκλήσι της Σαντορίνης ή σε μία πολυτελή ιδιωτική βίλα στην Πελοπόννησο. Η Ελλάδα προσφέρει πληθώρα επιλογών.

Μπορείτε να έχετε την δεξίωση  που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για ένα απλό δείπνο μετά την τελετή, ένα πάρτι ή μια λαμπερή δεξίωση δίπλα στην πισίνα. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που σας προσφέρονται και μπορούμε να εγγυηθούμε για μια αξέχαστη εμπειρία και ένα πακέτο γάμου προσαρμοσμένο στα μετρά σας.

 

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στους γάμους  και προσφέρουμε ένα πακέτο πλήρους εξυπηρέτησης και το σχεδιασμό του γάμου με έμφαση στο προσωπικό στυλ και τις ειδικές απαιτήσεις σας.

Μια γαμήλια τελετή στην Ελλάδα αναγνωρίζεται στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. Εάν ζείτε σε άλλα μέρη του κόσμου μην ανησυχείτε! Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κάνετε την τελετή και να λάβετε πιστοποιητικό γάμου στην χώρα καταγωγής σας. Προϋπόθεση για αυτή την αναγνώριση είναι ότι όλα τα έγγραφα μεταφράζονται από πιστοποιημένο μεταφραστή και παρέχεται επίσης σφραγίδα νομιμοποίησης.

Η CrystalStones θα εξασφαλίσει άμεσα επικυρωμένες μεταφράσεις εγγράφων και διερμηνέα. Ο αρραβώνας  και ο ίδιος ο γάμος βρίσκονται συχνά στην ελληνική γλώσσα. Η τελετή στην Ελλάδα διεξάγεται από τον αντιδήμαρχο ή τον ίδιο τον δήμαρχο. Στην Ελλάδα είναι τα μόνα πρόσωπα που είναι εξουσιοδοτημένα να το διεκπεραιώσουν.

Ο πολιτικός γάμος είναι για τους Έλληνες απλώς μια διοικητική πράξη, αλλά για τους  κατοίκους άλλων χωρών αποτελεί μια θαυμάσια τελετή.

Το να παντρευτείτε στην Ελλάδα είναι δυνατό όλο τον χρόνο χάρη στο ευχάριστο κλίμα, αλλά ο πιο σταθερός καιρός είναι από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο.

Είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε μοναδικούς θεματικούς γάμους προορισμού σε πολλά νησιά, ειδικά στην Σαντορίνη, τη Μύκονο και την  Κύπρο! Το πλήρες πακέτο του γάμου περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για μια άψογη και ξέγνοιαστη προετοιμασία γάμου και είμαστε διαθέσιμοι να εργαστούμε από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας του γάμου σας μέχρι και την τελευταία ημέρα της τελετής με μεγάλη αφοσίωση και πάθος.

false

Τo crystal-stones.eu χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με την χρήση του site αποδέχεστε την χρήση των cookies.