Η CrystlaStones ήρθε να προσθέσει μια αστραφτερή και ξεχωριστή νότα στον γάμο. Η ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών είναι απεριόριστη και αυτό σε συνδυασμό με την εμπειρία της διοργανώτριας γάμων Iρένε Σταυριανού θα μετατρέψει το όνειρο κάθε μέλλουσας νύφης σε πραγματικότητα.

H CrystlaStones άνοιξε τις πύλες της με ένα διήμερο φωτογράφισης όπου μας αποκάλυψε μερικές από τις εκπληκτικές και λαμπερές της δημιουργίες. Η συνεργασία άψογη, ο εξοπλισμός πολυτελής, τα συνεργεία ακούραστα, ο χρόνος λίγος για να αποτυπωθούν όλες οι λεπτομέρειες, όμως το αποτέλεσμα μας αντάμειψε.

Την πρώτη μέρα η διακόσμηση του γάμου ήταν εμπνευσμένη από αρχαιοελληνικά στοιχεία και επικεντρωνόταν γύρω από το ελληνικότερο σύμβολο , την ελιά. Την δεύτερη ημέρα τα χρώματα άλλαξαν και το στολισμένο τοπίο έγινε καλοκαιρινό, κυκλαδίτικο, θαλασσινό και πολύχρωμο.

Δύο μέρες φωτογράφησης χώρεσαν πολλές ιδέες, πρόσωπα, χαμόγελα και διακοσμήσεις. Πολλές όμορφες εικόνες αποτυπωμένες σε 4 ξεχωριστά φωτογραφικά μονοπάτια.

Σας αφήνουμε να απολαύσετε τις μοναδικές στιγμές της πρώτης μας ιστορίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συντελεστές

 

Γάμος: Ιρένε Σταυριανού / Crystal-Stones.eu

Special event manager : Αντωνία Κασπίρη

Νυφικό: Μέμη

Hairstyling: Κωνσταντίνος Χειμαριώτης

Make up: Ειρήνη

Nail Artist : Natalia Sidorova

Aυτοκίνητο: Wedding Vintage Cars - Μιχάλης Τελιόπουλος

Κοστούμι γαμπρού: Φίκος

Φωτογράφος: Ολίβια Ανθοπούλου

Βιντεοσκόπηση : Νίκος Φωτακόπουλος

Ανθοπωλείο : Γιώργος Γκολφινόπουλος

false

Τo crystal-stones.eu χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με την χρήση του site αποδέχεστε την χρήση των cookies.